DIVATOS MAI MEGFOGALMAZÁSBAN SZPONZORT

Hogy mire? Két fontos emberi dologban való hatékonyabb működésünkhoz.

AZ ELSŐ: A 6 éve működő egészségházunk bővítéséhez, hogy ne csak alkalmilag, de napi rendszerességben, folyamatosan, 1-2 napi vagy 1-2 heti bentlakásal is tudjuk az egészségüket visszaállítani, és megerősíteni vágyóknak rendelkezésére szolgáni. A bővítés és ráépítés során 12 főt állandóan fogadni tudjunk, ÉJJEL-NAPPALI lelki-szellemi-orvosi felügyelet mellett, és aktív kezelések alkalmazásával. A színvonalas szobák mellett sokrétű egyén és közösségi elfoglaltságokat tudjunk nyújtani, közösségi helységeinkben; internet, video, DVD, TV, és más hang és képtechnikák illetve játékokkal. A test-lélek-szellem erősítésére: úszás, lovaglás, íjászat, sportlövészet, valamint meditációs, koncentrációs, relaxációs és imalehtőségekkel. A japán szellemi formát is alkalmazott kertparkban a 4 alapelem építményeiben pihenhet, gyógyulhat, töltődhet, a gyógyítópiramisban pedig többrétegű egészség helyreállításban is részesülhetnek vendégeink.

A MÁSODIK lépésben: a kertparkot körülvevő épületekben egyedülálló időskorú ill. nyugdíjas férfi és nő számára alakítunk ki állandó lakhelyet első lépésben 24 fő számára. Célunk, az életüket már szinte leélt és egyedül maradt öregeknek értelmet adni öreg napjaikra, hiszen, a becsülettel ledolgozott és leélt évtizedek után nem a sivárság és a nihil, a kilátástalanság és elhagyatottság kellene hogy urrá legyen az embereken, hanem a becsülettel leélt-ledolgozott időszak után a tapasztalatokban gazdag, megbölcsült, szemlélődő élet békéje mellett, fontos cél, hogy a fiatalabb és tapasztalatlanabb embertársaikon való segítés ill. tapasztalat átadása nagy örömöket adhat oda és vissza. FEDEZZÜK FÖL ÚJRA AZ IDŐSKOR ÉRTÉKEIT!

Tehát első lépésben főleg az aktív életet élőknek tudunk egészégvisszaállításban és megerősítésben segíteni.

Másodikban pedig; a nyugdíjaskort megélt magányos öregeknek tudunk értelmet, és örömöket adni további életükhoz.Valamint az életből kilépőknek átvezetést ebből a világból abba a másik ezentúliba. Továbbá vigaszt és útmutatást nyújtani a félelmeik és szorongásaik kiküszöböléséhez.

Mindehhez egy kisebb beruházásra van szükség a már meglévő ingatlanon egészségházként működő közhasznú Egyesületünk részére. Az érdeklődő mecénásoknak a helyet és a terveket szivesen rendelkezésre bocsájtjuk. Az előirányzott beruházás összege kb. 500.000 EUR

Minden kisebb vagy nagyobb beruházást azonnal elkezdünk, amit az adományozó mecénás segítsége lehetővé tesz.

A hely ideális fekvésű, a Bükk déli lábánál és az Alföld találkozásánál fekszik az M3-astól néhány km-re.

Tisztelettel: az Egyesület Vezetősége